Dagens dramatik.

En snubbe bryter sig in i mediaskåpet och går ut med tre kameror, värda över femtusen ihop. Det rycks i larmet när han inte stannar vid tilltal utan börjar springa och vi är rätt många som springer efter honom. Dagens hjälte är en kund som får stopp på honom med sin bil och stora hund. Hans partner in crime kom dock undan. Det var inte mycket jag gjorde, men ändå känner man verkligen av adrenalinet efteråt.

Uppdatering:
Idag fick jag lite mer information. Han hade kniv som han slänger ifrån sig första gången de kom ifatt honom och sa att det inte var hans. Lämnade ifrån sig en kamera och säger att det är det enda han har. Springer igen, och en kollega som håller i honom faller i backen och skrapat upp knät. När kunden med biff-hunden cirkulerat runt honom ett tag dock blir han rätt spak. Medan de väntade på polisen (vilken tid de tar på sig) ringde han till en kompis på sin mobil och pratade jugoslaviska. Trodde väl då att han var säker, men vakten som kom efter ett tag förstod honom när han bad sin kompis åka hem till honom och tömma lägenheten på all annan elektronik han hade där.

Idag var det inte lika dramatiskt, polisen kom bara för att informera oss lite om hur vi kunde bemöta och tilltala Sverigedemokraterna eller vilka det nu var som hängde utanför butiken som vi inte ville ha där. Jag satt dock isolerad i barnhörnan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0