Allt jag begär.

Mer tid, en röd skjorta och rösten tillbaka. Det är allt jag begär. Eller ja, uppackade kartonger och massage samt lite annat skulle inte sitta helt fel heller. Måste stryka lucialinnet också. Kransen gjorde jag igår, doften av buxbom är verkligen lucia, särskilt ihop med stearinljus. Jag undrar om jag verkligen klarar av konserten idag. Jag vill! ...men det är ju inte alltid det räcker. Rösten, sluta hosta nu och kom tillbaka, vi ska på konsert!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Hoppas det går bra och att ditt lilla förmaningstal fick rösten att skärpa till sig och sluta hosta. Röd skjorta? Ska du vara både tomte och lucia? Kanske samtidigt - en tomia eller lumte. Ha en bra helg!

2007-12-07 @ 16:28:46
URL: http://www.charlotte.nu
Postat av: Annchen

Jag var där. Jag fick lyssna. Jag sålde biljetter. Men sjungandet hoppade jag över. Tyvärr. Hoppas på bättre lycka imorgon, kanske jag kan vara med en liten stund iaf. Sången är en sak, hostandet en annan. Det förstör stämningen för mycket.
Vi ska ha svart nertill och röd skjorta upptill (herrarna är helsvarta) men på slutet så byter vi om och har litet luciatåg också. JAG VILL OCKSÅ VARA MED Å SJUNGA JUE!! ...ska se om John Blund har bättre övertalningsförmåga på rösten och halsen under natten nu. För övrigt hittade jag en röd skjorta på Myrorna, en halvtimme innan vi skulle träffas med kören. Puh.

Lumte låter sött annars, det kan jag vara.

2007-12-08 @ 00:56:55
URL: http://naktergalning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0