Växtuppdatering.

De växer, de små liven. Kastanjerna blir det nog inget av misstänker jag tyvärr, men snart är det nog dags för omplantering av chilisarna. Den stora chilins tre frukter är nästan mogna allihopa nu. Det är kul att leka plantskola!
image36image37
Chili (ampelliljor på vardera sida) och Mango

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Här har vi någon med gröna fingrar ser jag! Grattis, det måste vara mycket roligare än att ha svarta som mina.

2007-10-30 @ 12:49:57
URL: http://www.charlotte.nu
Postat av: Annchen

Det är kul! Och inte så svårt, bara man kommer ihåg att vattna lite ibland :) ...iofs, ibland känns det som det blir väldigt mycket vattnande och tröttnar lite ibland. Räknade till 43 växter här hemma förut som vi har ihop.

2007-10-30 @ 23:52:25
URL: http://naktergalning.blogg.se
Postat av: Anna P

Fiiint! :-) Kastanjer ska ligga kallt typ länge innan man kan plantera dom har jag hört. Typ ligga i kylskåpet o "övervintra". Kram på dej!

2007-10-31 @ 15:06:01
Postat av: Annchen

Ja, mamma hade kastanjer i frysen förut vet jag, men vet inte om hon planterade dem nån gång eller vad hon gjorde. Funderade på det, och funderade på att ha i vatten först också eller så för det läste jag om nån som gjort också. Men som jag tolkade var det nån som fått det att funka bara genom att stoppa ner i fuktig jord, så jag testade. Har ändå så mkt jord. Men tvivlar på att det kommer upp nåt nu. Kanske hittar fler sen nån gång. Annars får det bli nästa år, om jag fortf känner mig i planteringstagen då :)

2007-10-31 @ 23:23:08
URL: http://naktergalning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0