Sanitering och olyckor.

Jag saniterar min lägenhet. Vid det här laget är det nästan det jag får kalla det istället för städning. Det är verkligen på tiden. Är så löjligt fullbokad just nu och har inte så mycket tid, särskilt inte till att städa. I köket står en påse mat fortfarande som jag inte ens hunnit packa upp. Till exempel. Nej, det är inte kylvaror.

Ska se om jag kan flytta soffan själv tänkte jag. Vilket leder till dammsugning. Flyttar på spegeln som jag har stående, råkar suga fast i en plastpåse, får lite panik och ska ta till handen för att dra loss påsen, vilket gör att jag tappar spegeln. Uppenbarligen stöter spegeln i fallet till pallen där tv:n står för efter ett litet tag så ramlar även tv:n ner från pallen. Helvete.

Det är andra gången jag tappar tv:n i golvet. Fascinerande nog håller den även den här gången. Nu har den dock en buckla i höljet, men glaset är helt, samma glas som jag var så rädd om vid flytten eftersom den har ett hack i sig antagligen från förra flytten. Glaset i spegeln är också helt fast det har lossnat lite från ramen. Det blev såklart ett till märke i parketten också, även om det inte syns lika väl som det från förra fallet. Spegeln tog emot det mesta av tv:n den här gången, därav bucklan i plasten.  Min fjortontummare med inbyggd VHS är av gammal god kvalitet tydligen som klarar av två fall från liten pall, med bara obetydliga små skador. Den kanske ska ställa upp i OS i den grenen?

Ska städa färdigt nu så jag kan ställa tv:n på något annat än den vingliga pallen som bevisligen inte alls är bra för den. Behöver en mer stabil partner att förlita sig mer på. Så, mot Sherwood-städningen!

Undrar vad mer som kan gå fel nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0