Jag är inte på topp.

Jag är frustrerad.
Jag tänker för mycket.
Jag är lite bitter.
Jag har flera saker jag inte vill göra.
Jag har alldeles för lite egentid.

Kort sagt är jag verkligen inte på topp just nu.

Avhöll mig från att sjunga under större delen av kvällen för hostans skull. Letar ny dirigent till hösten och det är kul och jag är engagerad i det och har hittat flera bra kandidater redan. Men jag är lite bitter på bristen av engagemang från övriga i kören. Det finns några få som engagerar sig i saker, och eftersom övriga blundar för det, så är det lätt att dessa eldsjälar brinner ut i förtid. jag börjar få slut på engagemang.

Efter varje rep ska elpianot rullas tillbaka till körrummet, och det är ofta jag som får göra det för de flesta går hem eller i förväg till sofforna där för att mysa och fika. Alldeles för många gånger kommer man lite smått bitter redan från början för att man återigen släpar på pianosaken, och blir ännu mer irriterad av att folk ÅTERIGEN ställt väskor och skor där pianot ska stå. Det verkar inte spela någon roll hur ofta man poängterar detta faktum.

Jag vill inte göra närvaron. Jag vill ha hjälp med sekreterandet på årsmötet på söndag. Jag har ingen tid över och eftersom jag behöver tid för mig själv tar jag tid från sömnen till detta. Mitt humör speglas av "jag vill inte" och "jag orkar inte" vilket påverkar både matlagning och sänggående också.

Ännu en gång inser jag att jag saknar personer som står mig lite extra nära. En del kommer närmre, andra kommer längre bort. Det är så det är. Jag behöver en stabil grund. Visst har jag vänner, men de flesta träffar jag i grupp och kommer inte så nära. Säkert har jag mig själv att skylla för det till stor del.

Det hela sammanfattas ganska bra med: BLÄ!

Kommentarer
Postat av: Pumlan

Men lilla gumman... Vad jag blir ledsen när jag ser vad du skriver, men tyvärr känner jag igen det där med att även mitt engagemang börjar tryta och även mina saker hopar upp sig framför mig och visst har jag tid, men på den tiden får jag inte gjort rätt saker och det låter som om du gör detsamma. Det verkar som om du behöver göra en uppryckning och göra något som är bara roligt, för att få lite distans på tillvaron. Därefter kan man börja ta tag i de lite jobbigare sakerna, som (jag talar av mycket egen erfarenhet) bara blir jobbigare ju längre fram man skjuter på dem. Här finns alltid ett öra eller två, ta hand om dig nu!

2009-04-21 @ 11:34:26
URL: http://pumlansvarld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0