Flygande invasion.

För någon timme sedan eller två så gjorde jag en fruktsallad. Hade en del frukt som behövde ätas upp. Smakade bra där jag åt den i min härliga soffa. Efter ett tag blir jag törstig och går ut i köket för att dricka. Där möts jag av en invasion!



Nu mår jag lite illa. Psykiskt. De måste komma från frukten och den har jag precis ätit. Och det gick så fort!

Jag förstår inte hur de fungerar, blomflugor eller bananflugor eller vad man nu vill kalla dem. Uppenbarligen är det deras högsäsong just nu. Jag har försökt sätta upp en fälla där de gärna får drunkna i glaset eller flyga ut genom balkongdörren. Antagligen flyger de väl istället in i min näsa eller liknande. Usch!

Kommentarer
Postat av: Pumlan

Du... Jag har haft problem med blomflugor, som jag bloggat om då jag försökt få bort dem... Några tips kanske kan hittas där?

http://pumlansvarld.blogspot.com/2009/01/ingenting-fungerar-mot-monstren.html



Annars är "Radar" ett riktigt hett tips, det är bekämpningsmedel och kostar några kronor, men en sån flaska räcker nog i många år! Det tar i alla fall effektivt död på alla bananflugor, tro mig att jag har testat på mängder! Jag ska nog ta och gå ut med soporna idag, efter att ha sett dina flugor... Tror att jag har något bananskal i soporna :S

2009-08-11 @ 09:48:59
URL: http://pumlansvarld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0