Kände mig elak igår.

Var på väg in i affären när en kille, cirka 10 år, kommer framspringande till mig från ganska långt avstånd.

- Vill du köpa en kastanj? Den kostar tio... den kostar en enkrona.
- Nej tack,
svarar jag leende. Men de är fina.
- De kan vara lena också!


Och ändå köper jag ingen. Trots denna säljtaktik. Priset sänks utan att ens behöva pruta och varans kvaliteter främhävs. Jag kände mig lite elak, men kunde gå vidare med ett stort leende på läpparna.

Jag tycker om kastanjer och har gärna en liggande i fickan att känna på. Faktum är att jag plockat mig en egen kastanj, alldeles själv. Den ser ut som ett hjärta.

Varför leta upp energitjuvar?

Jag har förolämpat en kille. Jag kommenterade hans nick som innehöll qwerty, vilket jag associerar till barnporr efter att tidigare ha letat upp sådana filer för att banna. För det är icke välkommet. Jag betvivlar att man skulle skylta med en sådan fetisch på det sättet, snarare tvärtom. Just därför det uppkom som fenomen, för att dölja vad det var. Jag förstod inte varför han döpt sig till det och han trodde uppenbarligen att jag menade att han var sjuk i huvudet. Jag tycker det är bra att det inte är något gemene man känner till, den betydelsen, men han blev upprörd och ville inte lyssna på mig. Han är säkert en bra människa, det tror jag om de flesta. Men det är intressant med diskussioner, hur vissa totalt låser sig för att lyssna på argument. Enligt honom har jag inte alla hästar i stallet. Uppenbarligen får han fortsätta tycka så. Synd, för han ödslar ju energi i onödan genom att bli upprörd över något som inte stämmer.

Jag gillar inte att göra människor illa, oavsett hur. Jag inser dock att man inte kan gå genom hela livet utan att trampa andra på tårna. Man kan inte tillfredställa alla och man får inte glömma bort sig själv.

Nattens fångst.

598a373089a6fef24d49f6214f2fccdc.png

 

Nattens fångst på 6 cm. Snabb var den också! Somnade till ljudet av dess rörelse i skålen jag fångade den i. Klick, klick, klick... som fyra par klackskor i miniatyr. Jag är förvånad att jag inte drömde om spindlar inatt.

 


Vem är jag lik?

Jag såg Tilde de Paula på tv och blev påmind om vad fotografisäljaren sa i lördags. Hon tyckte jag var lik henne. Letade efter likheterna idag när jag såg henne på tv och kanske förstår jag det till viss del. Det vanligaste jag får höra är annars att jag är lik kronprinsessan Victoria. Tycker ni något annat? Vem är jag lik?


Ingen vill veta var du köpt din tröja.

För en del kretsar livet kring en person. Det är härligt att få känna ett samband med en annan människa, men det får inte gå till överdrift. Det är viktigt att ha ett eget liv och egna erfarenheter. Vissa vill bara umgås med sin kärlek. Och dessutom skrika ut det till resten av världen. Gång på gång, på gång, på gång...

Chatta med IKEA.


Hej och välkommen till IKEA Kundservice. Jag heter johan. Vad kan jag hjälpa till med?
14:56
Jag får inte längre ha personlig "ej reklam-skylt" på min dörr. Jag har årets katalog, men vill få en nästa år också, kan man prenumerera så en skickas specifikt till min adress nästa år?
14:47
Ja, om du är Familymedlem kan du på din profil kryssa i att du vill ha våra kataloger. Om du ej är Familymedlem behöver du beställa katalogen varje år.
14:58
När ska jag beställa den då ungefär? ...så jag inte får samma katalog igen.
14:50
Tillgängligheten för att beställa den du har nu försvinner i slutet av juli. I början av september kan sedan den nya beställas. Det framgår då på hemsidan att det är en helt ny katalog du beställer.
15:01
Ok, ja just, stod ju vilken årgång det var. Tack för hjälpen!
14:52
Tack själv, ha en bra dag!


Jag gillar att man kan chatta med IKEA. Slipper telefonkö och får snabbare svar än om frågan skickas via mail, plus att man kan återkoppla direkt ifall det kommer följdfrågor. Min datorklocka går fel och det är intressant att chatten använder sig av olika tider. En fråga som ställs 14:58 får svar åtta minuter tidigare. Försökte ställa frågan till den automatiserade Anna först, men hon förstod mig inte. Johan är bättre än Anna, han kan till och med ge svar innan frågan är ställd!


Apropå reklamskyltarna tycker jag hyresvärden var för snabb. Det nämns i brevet som skickas med när hyran ska betalas, men redan dagen efter så plockar de självmant bort alla. Jag hade skrivit på en bit frystejp så det var väl inte mycket att spara, men jag blir upprörd å grannens vägnar. Hon heter som ett träd och hade en fin bild med "Ingen reklam tack, spar den svenska skogen". Humor, trots att hon är en tant som kanske inte själv ser det roliga i det. Nu finns bara tejpmärkena kvar.

Jag kan andas genom min näsa.

Normen i samhället är att man ska vara nöjd med sin lott, samtidigt som det är ett fenomen att ständigt klaga på t.ex. vädret. Kanske är det skillnad på att klaga och att vara ledsen. Det är få personer som är tillräckligt starka och trygga att låta någon som är ledsen få gråta ut. Gråt verkar få människor att känna sig obekväma och försöka få den andra att sluta gråta. Snyt dig eller skölj ansiktet i kallt vatten, så ska du nog se att det känns bättre. Men hur stor är chansen att någon gråter för att den är täppt i näsan eller smutsig i ansiktet? Att bota symptom är inte att bota orsaken. Att förtränga något innebär inte att det försvinner.

Modell för en dag.

Jag kom dit klockan fem. Väntade ett tag och blev sedan sminkad. Väntade ett tag till. Och ett tag till. Och så lite mer. Gick in till fotografen som lyckades ta 158 kort på ungefär en halvtimme. Klockan åtta var jag färdig. Dessa två kort fick jag med mig.

Det var lång väntan och det kändes lite som löpande band-princip. Tjoff, tjoff, vänta här, klick klick, hejdå. Det är en kul upplevelse egentligen, men jag var inte särskilt motiverad idag. Har gjort det en gång förut, då på The Studio, ikväll var det på Modelhouse. Förra gången var jag mer upprymd när jag gick dit, nu brydde jag mig inte så mycket. Kände mig ganska stel och onaturlig. "Sätt dig här, benen över armstödet, ena armen där, andra handen över ryggen, titta hit, se ut så här." Det är inte varje dag man är i en studio. Petra följde med som sällskap och satt i en läppfåtölj. Passande för en tandläkargonnabe! Sedan tog jag med mig en kollega ut och dansade ikväll. Var tvungen att passa på med allt det här spacklet jag fick på mig, även om det är tur att det var mörkt på dansgolvet.

För övrigt är det svårt att inte le när man får kommentar: "sura minen nu!".

Ett ålderstecken?

Min hårborste är dammig. Jag förstår det inte. Det ligger djupt rotat i borsten och är svårt att pilla bort. Det känns som om det måste vara damm som samlats på mitt hår som överförs till borsten när tovorna ska lönnmördas. Jag är tydligen så gammal att jag är dammig. När hände detta?

Vill du träffa mina dammråttor?

Så ironiskt att antal läsare verkar ha ökat när jag knappt skriver någonting. Gillar inte riktigt förändringarna blogg.se gjort.

Man borde ha städdejter. Träffas hos varandra och städa i grupp, då går det undan! Eller ordna ett utbyte där man städar med en kompis, först den ena lägenheten och sedan den andra. Jag kan till och med nöja mig med en entusiastisk person som sitter i ett hörn och kommer med uppmuntrande hejaramsor. Äh, jag kan nöja mig med att någon bara närvarar. Vad som helst är roligare än att städa själv. Det blir fint, det blir det. Man känner sig duktig, det gör man. Men att komma dit är att korsa många undanflykter på vägen. Jag har lång träning på detta. Kanske städar jag imorgon. Kanske.

Eller också inte.

Jag vill bjuda hem folk, jag vill komma med trevliga förslag som spelkväll och middagar. Så som här ser ut är det för närvarande uteslutet. Imorgon ska jag lämna hemmet ett tag. Sedan ska jag tvätta. En oerhört spännande dag! På lördag står jag eventuellt modell. Jag vill ha sällskap!

Tapetfunderingar.

Jag ska tapetsera om i köket, så igår gick jag till Engelska Tapetmagasinet för att välja ut vilken tapet som ska bli den lyckliga vinnaren. En feltolkning av rekvisitionen gjorde att jag trodde jag var tvungen att välja något enfärgat, därför blev jag väldigt glad när jag såg vad jag hade att välja på. Massa mönster! Blev riktigt sugen på flera, som fondvägg, men det får jag inte ha.

Jag håller nu på att välja mellan framförallt två stycken, som jag fått med mig prover av hem för att fundera vidare på. Jag känner mig lite ambivalent, det är verkligen två helt olika tapeter.Det är tre väggar som ska tapetseras, ena halvan av köket är skåp och kakel och ganska vitt, med vissa gråa nyanser i sig möjligtvis. En kakelrand har bruna blommor på sig, som påminner om penisar. En tapetvägg har dörr, en har fönster och det är framförallt den tredje väggen som kommer få mest tapet. Den ena tapeten är brun med guldmönster. Färgen på bilden är inte alls som på riktigt. Jag tror det funkar utan att bli för mörkt, eftersom dörr och fönster är där, samt skåpdelen är så ljus. Funderar på om det blir för stark kontrast dock.

Egentligen gillar jag inte vita vägger, det är så menlöst. Går att piffa till med färgdetaljer i möbler och kuddar, men i köket är det inte så mycket att lägga till. Annars gillade jag en vit tapet, men den kan det få bli om jag orkar tapetsera om vardagsrummet senare, jag gillar mönstret (se nedan). Den vita tapeten jag funderar på till köket har mönster och det silvriga gör att kontrasten mellan vitt och svart inte blir lika markant.

Jag har preliminärbokat in målerifirman redan på tisdag, så jag får bestämma mig snart, eller boka om tiden. Det vore kanske bra om diskbänken byts ut innan de tapetserar, men det har jag ingen aning om när det blir. Ska se om jag kan få reda på det.

Har ni några åsikter eller kommentarer?Svårt att föreställa sig ett helt rum med tapeten, den smarta spegeln hjälpte något.


Labyrinthliknande mönster, blivande vardagsrum?

Påminnelse om Missy Higgins.

Jag är musikhandikappad. Stereon klarar i princip inga cd-skivor alls, radions utbud är begränsat, musikspelaren på datorn verkar inte fungera alls just nu och när den gör det är det ganska hackigt ändå. Youtube kan också hacka men det är ändå min bästa musikkälla just nu. Spotify fungerar inte på Linux. Vissa protesterar mot det och ger tips, men känns inte lönt att försöka när det hackar så mycket i övrigt. Det blir inte så mycket musik helt enkelt, och det känns konstigt.

Blev påmind om Missy Higgins, hade glömt hur bra hon är. Det mesta av henne på youtube nu är småskräniga liveinspelningar men hittade denna som är värd att lyssna på, mycket fin! Where I Stood. En annan fin sång jag tipsat om förut är Sugarcane. Jag fortsätter lägga till musik jag blir påmind om och nytt jag hittar i min spellista på youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=_WaVv874DfE
Missy Higgins - Where I Stood

Hej.

Skriv något, jag börjar tröttna.

Hej. Jag heter Anna. Vad heter du?

Ingen annan heter Anna.

Min kompis har ett någorlunda ovanligt namn.
Det går att hitta henne på hitta.se.
Det gjorde hennes pojkvän efter festen de träffades på.
Det gjorde även en hemlig beundrare som råkade se henne i tidningen.
Fördelar och nackdelar, I tell you!

Man kan hitta mig också.
Och 43 till med samma namn i Göteborg.
Blir svårare för konstiga främlingar då.
Fördelar och nackdelar, I tell you!

Morgondump.


"För att få alla att jobba mot samma mål direkt från klockan 05 på morgonen har vi nu satt upp rutiner för morgondumpet. Vi kommer att märka ut en ansvarig på schemat varje dag. Vi börjar med ett fåtal, men alla kommer så småningom ha körts in som ansvarig för att rutinerna följs."

Jag får så roliga bilder i huvudet.

Dagens uppgift.

Vad lärde du dig senast?
Hur lärde du dig det?

Fall again - Glenn Lewis.

Tittar på "Kärleken checkar in" och fastnade för en sång som jag känner att jag måste dela med mig av.

http://www.youtube.com/watch?v=A-_aLylmh-o
Glenn Lewis - Fall Again

Var tvungen att lägga till den i min lugna spellista på Youtube. Det är visserligen den första versionen jag hörde och de brukar vara bäst, men måste ändå säga att Glenn Lewis version tilltalar mig mer än Michael Jacksons.

Feels like a fire that burns in my heart
Every single moment that we spend apart
I need you around for every day to start
I haven’t left you alone

SOMETHING ABOUT YOU, starin' in your eyes
And everything I’m looking for I seem to find
All this time away is killing me inside
I need your love in my life

I wanna spend time till it ends
I wanna fall with you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

We fought in a battle, but nobody won
Left ourselves a mountain to be overcome
You can’t run away, the past is said and done
I need us to carry on

I wanna spend time till it ends
I wanna fall with you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

You’ll try everything
You never thought it before
When you live, when you love, and you give them your all
You can always give up some more

BABY nothing means anything
Unless you’re here TO SHARE with me
I can breathe, I can bleed, I can die in my sleep
Cause you’re always there in my dreams

I wanna spend time till it ends
I wanna fall with you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

I wanna spend time till it ends
I wanna fall with you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

All that I find here in my heart
This could be a great song

En samling ord.

För en tid sedan började jag samla på mig fina ord. Det här är mitt tusende inlägg och varför inte fira det genom att publicera de jag samlat på mig hittills.

Samvetsömt
Solkysst
Lövsus
Fjun
Porlande
Morgonrodnad
Vemod
Skymning
Förnimmelse
Visuell
Havsbris

Har ni några fler ord att bidra med?

Ny kräftstjärtsfavorit, sjukt gott.

Åh, va gott!

Stekte en halv hackad rödlök, tillsatte 2 dl creme fraiche, en halv pressad citron, ca 2 msk thai sweet chilli sauce, en pressad vitlöksklyfta, ca 2 msk vatten, några msk dill och kryddade med svartpeppar och vitlökssalt, för att sedan ha i en burk kräftstjärtar på slutet och åt det med spaghetti. Den andra halvan av citronen pressade jag ner i vatten att dricka till.

Sjukt gott.

Nästan bajsfri balkong nu.

Ikväll har jag äntligen fräschat upp balkongen. Duvorna började försöka bygga bo igen så jag slängde pinnarna de tagit dit, skrapade bajs och skrubbade golvet. Har väntat länge på en natt med ork så jag passade på när initiativet kom, även om det i efterhand antagligen inte var så smart på en festnatt när mer människor är i rörelse. Hoppas de inte fick bajsvatten på sig. I så fall trodde de kanske det var regn.

Jag fnissade rejält åt konversationen som följde på min Facebook-status.

Anna Jakobsson Anna skrapar bajs.
Marcus: Samla det i en skål, strö över lite socker och värm i micron! Gott gott!
Joacim: det skär sig lite med mjölk, så ha ingen mjölk i.
Anna: Jag gissar att jag har en liter bajs nu i en påse på balkongen, ges till högstbjudande!
Johan: Jag är INTE intresserad. Joacim och Marcus får den!
Joacim: Du får 10kr ifall Marcus får en liter bajs i påse. Jag vill att Marcus ska ha en liter bajs i påse.
Marcus: Jag har sett bajs nog under delar av mitt yrkesverksamma liv, och bra mycket värre saker för den delen under min studietid. Därför får du, Joacim, äran att nyttja en påse bajs för eget bruk.
Joacim: Ah, men jag har svurit ed på att endast ta emot påsar med bajs ifall de skall användas till projekt som är kopplade till samhällstjänst. Eftersom jag ej har några sådana projet i nuläget så måste jag dessvärre artigt tacka nej till denna eminenta påse bajs. Jag hoppas att du, Marcus, kan bruka bajset med den vördnad och respekt som det förtjänar!
Marcus: Min sjukdomsbild tillåter mig inte den kraft och energi som en påsebajs förtjänar att brukas med och den måste således eftersändas till avsändare.
Joacim: Jag har hört att påsar med bajs anses vara mirakelkurer i vissa kulturer. Jag menar därmed att påsen istället återsänds till eftersändaren.
Marcus: Som medicine-studerande motsätter jag mig mirakelkurer och kvacksalvare, återsänder åter.
Joacim: Som öppensinnad individ ifrågasätter jag ditt tunnelseende och ditt motstånd för alternativa synsätt. Påsen är på väg tillbaka till eder.
Marcus: Påsen på väg till destruering sedan misstanke om bajsbomb uppdagats av pressen.
Joacim: Jahapp, då var det tillbaka till buren med min kompanjon för att smida min nästa plan för att ta över världen. Nästa natt, nästa natt...

Musiken: Party. (och resten)

 • Kanye West - Stronger
 • J-Status feat Rihanna - Roll it
 • The Pussycat Dolls - I don't need a man
 • Cassie - Long way 2 go. (Det har dock varit en av mina två väckningssignaler på mobilen, vilket kan bli förvirrande när man vill parta till den.
 • Rihanna - Don't stop the music
 • Darin - Want ya
 • Jay-Z & Linkin Park - Numb/Encore
 • Beyoncé - Naughty girl
 • Fettes Brot - Emanuela
 • Black Eyed Peas - The Elephunk Theme. Ba Bump.
 • 50 Cent - Candy Shop
 • Brandy - Sadiddy
 • Busta Rhymes - Break your neck
 • Fatman Scoop ft. Faith Evans - Be Faithful (Crooklyn Clan Remix)
 • J-Kwon - Tipsy Ludacris - Just like that
 • Timbaland feat Keri Hilson - The Way I are
 • P Diddy feat Christina Aguilera - Tell me
 • Fat Joe feat Terror Squad - Lean back
 • Ciara - Like a boy

Jag började tillverka listor förut med musik jag tyckte om och eftersom det blev så mycket så delade jag upp det i olika genrer. Nu har den här legat och skräpat bland mina utkast jättelänge och jag har säkert inte ens kvar musiken sen datorn dog, så jag tror inte det kommer hända så mycket mer. Det tar emot att slänga den, så jag publicerar. Resten som kommer är antagligen ganska tråkigt att läsa för er. Vissa låtar har jag tappat intresset för vid det här laget. Läs om ni vill. Kanske lär ni er något om min musiksmak.


Hårt * Trapt - Headstrong. * Evanescence - Lithium. * Hoobastank - Never there. * Hanna Pakarinen - Leave me alone. Finlands bidrag i Eurovision (2007). * Eminem - My name is (Rammstein, South park remix) * Fall out boy - Thanks fr th mmrs. * Nickelback - If everyone cared. * Metallica - The Black Album * Chris Cornell - You know my name. * Eminem - My name is (Rammstein, South park remix)

Lugnt. Innan sömnen. * Damien Rice - The Blower's Daughter. * Chris Daughtry - Home (acoustic). * Alison Krauss feat Yo-Yo Ma - Slumber my darling * Bush - Letting the cables sleep * Krezip - Promise * Evanescence - Hello. * Coldplay - Careful where you stand. See you soon. * Fleps - Sorry for the tears. * Imogen Heap - Come here boy. * Loretta McKennit - The Mystic's Dream * Anuna - She moved through the fair * Within temptation - Pale * David Sylvian - Darkest Dreaming * Jason Wade - You belong to me * India Arie - Ready for love * Alanis Morissette - Uninvited * Sarah McLachlan - Angel * Celine Dion & Frank Sinatra - All the way * Mariah Carey - All I've ever wanted * The All-American Rejects - It ends tonight. * Cue - Hello. * K's Choice - Everything for free. * Foo Fighters - Lonely as you. * Sarek - Om du tvekar. * Nickelback - If everyone cared. * Josh Groban - Remember when it rained. * Calaisa - Ready for the storm.

R'n'B * Rihanna - Good girl gone bad. * Aaliyah - Try again * Taio Cruz - I just wanna know. * Kelly Rowland feat Eve - Like this * Ne-Yo - Because of you * David Guetta & The Egg - Love don't let me go * Jennifer Lopez - Do it well * The Coral - Dreaming of you * Ludacris - Just like that

Rolig, studsig. Ilona Mitrecey - Allo allo * The Coral - Dreaming of you * David Hasselhoff - Baywatch Theme Song * Johnossi - Man must dance * Sandi Thom - I wish I was a punk rocker. * McFly - I'll be ok. Det här bandet upptäckte jag när jag tittade på filmen "Just my luck" där de är med. * Michael Bublé - Everything. Pappa som tjatade om den här låten, att det var hans favoritlåt, och fick mig att lyssna på den. Den gör mig glad. Han har även fler fina låtar.  * Mimikry - En flicka som är stark.

Insikter kommer och går.

Så här klok var jag för sex år sedan, 2003.

13. WHAT IS MOST IMPORTANT IN LIFE? 

Att försöka uppskatta det man har trots att gräset kanske ser
grönare ut på andra sidan. Se det positiva. Kort sagt, göra så
gott man kan för att må bra och även kunna tillåta sig att må
dåligt ibland.


2002 var jag dessutom en annan sanning på spåret: Även om man inte vill
såra någon så kan man inte gå genom livet utan att göra det. Ibland,
förhoppningsvis sällan, kommer tillfällen där man måste göra ett val, där
inget av resultaten leder enbart till något bra.

Detta blev jag påmind om genom att kolla lite gamla mail. 3588 olästa mail i
Hotmail, den är ingenting jag använder längre. Dock kul att bli påmind och
ännu en anledning till att skriva dagbok. Det är jag dålig på nuförtiden, men
det går lättare att blogga, snart har jag skrivit 1000 inlägg sedan starten.
Det man skriver kan man gå tillbaka till. Olika saker händer som leder till
insikter, som sedan kan falla i glömska. Det försvinner från medvetandet
men har ändå format oss. Att bli påmind om dessa är att komma till djupare
insikt.

Oprah uppmuntrar till onani för unga.

Försökte bli frisk genom täcke och meingslös tv igår och efter förmiddagens föreläsning fortsätter jag nu på samma recept. Oprah pratade både igår och idag om barn och ungdomars sexualitet. "Du har kontroll över din egen kropp" säger en mamma till sina barn, som ännu är små men det känns som bra ord, oavsett ålder. Man borde själv ha kontroll över sin kropp och styra vad man sätter på den och vad man själv och andra gör med den.

De pratar om att man ska ge sina barn mycket information. Föräldrarna trodde att de hade haft sexsnacket med sina barn, men barnen höll inte själva med.

Att röra sig själv, utforska sig själv genom självstimulering, uppmuntrades av en kvinnlig doktor, vilket väckte starka reaktioner och diskuteras vidare i dagens program. Anledning till detta gillar jag, att framförallt tjejer ska lära sig om sin kropp och att de själva kan få njutning och inte behöver en kille till det. Att sexdebuten kan skjutas upp och att sexuell upphetsning inte behöver förväxlas med kärlek. Redan små barn onanerar, jag har själv mött det på förskola, men det handlar om tröst och njutning då, inte sexuell upphetsning. Pojkar upptäcker det tidigare än flickor, sades också. Informationen finns oftast redan hos barnen men det mesta får de flesta reda på genom vänner, inte föräldrar.

Det är en svår balansgång. Man vill att barnen ska veta, men det är så tabubelagt att det blir generande att tala om. Jag har svårt att föreställa mig att jag sätter mig ner med en framtida dotter och pratar om självstimulering. Det är svårt med vem som helst. Den kvinnliga doktorn tog det lite väl långt och tyckte att man skulle köpa en vibrator till sina döttrar.

Du är i kontroll över din egen kropp. Glöm inte bort det.

Kan inte gå igenom folk. Inte ens på tigerjakt.

De struntade i att de blockerade hela dörröppningen på spårvagnen så jag bestämde mig för att strunta i det jag också när jag skulle gå av. Det fanns inte så mycket att välja på, så jag använde min kropp för att forcera dem, gick rakt igenom. Inte hårdhänt, men gled förbi några axlar på vägen. På väg bort hör jag en tjej kommentera detta att jag gick in i henne. Det tragiska är att hon inte alls verkade förstå varför. Göteborgare är verkligen värdelösa på att lämna plats för avstigande. Jag har dock förstått att stockholmare också börjat urarta i frågan. Vart är världen på väg? Tydligen ingenstans där det är meningen att man ska stiga av i alla fall...

Mjau.

Jag är nog en katt. Jag är bra på att sova, spinner när någon klappa på mig eller pillar mig i håret, ganska lat, sträcker på mig när jag vaknar, bra på att producera hårbollar och har välväxande klor. Det händer att jag biter andra i örat. Eftersom jag är allergisk mot katter så är jag såklart typ allergisk mot mig själv också.

Mjau.

RSS 2.0