Låt bröllopsklockorna ringa.

Det skulle vara roligt om Pourya gifte sig med fröken Lökken.

Pourya Lökken.

Eller om Åsne gifte sig med herr Pitt.

Åsne Pitt.


Jag ska på bröllop i slutet av maj. Är bjuden på ett till bröllop, som ligger dumt till i tid dock - måste snart svara. Kanske kan jag planera sommarjobb annorlunda och få till det smidigare, så det går att kombinera med besök hos föräldrarna, för dit ska man väl och tågbiljetter är dyrt ju. Bröllopstider nu och det märks att det verkar vara rätt ålder.


Varför är det omkring 11 personer här varje dag när jag inte ens skriver något?

Tema Stockholm

Det var fest med kören igår och temat var Stockholm. Som stockholmare som bor i Göteborg kände jag lite prestationsångest, men ett samtal med mamma gav mig inspiration. Så här blev det och fundera först själva på kopplingen.

En tjej såg direkt, men annars förstod ingen. Det lät ungefär såhär ett flertal gånger under kvällen.

- Varför har du ett kex där?
- Det är en kaka......... på min näsa...... man kan säga att jag är som ett torn........ Kaknästornet.
- Jahaaaaa, haha!

Många uttryckte dessutom en beundran över hur jag klarade av att ha den hängande där. Jag kan tillägga att den inte gjorde det under middagen. Tillverkade ett halsband med tre kronor också. I övrigt tog jag på mig lite hybris i form av att klä mig svenskt, även om tre kronor kom in även där. Om du säger till en utlänning att du är från Sverige, vilken stad tänker de flesta på först då? Ja, det är nog inte Gislaved i alla fall.

När jag var utklädd till svensk på hockeyvm i Innsbruck för några år sedan var det en kille som frågade om han fick ta mig på brösten. Det fick han inte.

Matchmaking - Vore det inte kul att hitta kärlek här?

Jag har trevliga vänner. En del av dem letar efter kärlek. Jag skulle vilja sammanföra dem. Tänk om kommenteringsfunktionen kunde bli kontaktannonsyta för ett tag. Men... ni är för få, kommenterar för dåligt och antagligen ovilliga till det hela.

RSS 2.0