Sjuk.

Ja, det var väl bara att vänta. Tror inte det går att undvika att bli sjuk själv när alla andra omkring en är det också: hemma, på jobbet, på spårvagnen, i kören...  Lite lätt förkylningsillamående, så trots hunger gör tanken på mat mig lite äcklad. Det är tankar på pizza, hamburgare och spaghetti&köttfärssås som cirkulerar runt i mitt huvud just nu. Jag undrar lite varför. Vad det är som gör att jag antagligen beställer en pizza snart så jag får mig något i magen istället för att äta den grillade kycklingen och couscous-salladen i kylen. Vad är det för fel på den? Egentligen vill jag inte söka medlidande, men det verkar ändå vara svårt att låta bli. Varför blir man så ynklig när man är sjuk? Inget medlidande på jobbet iaf som ringde tidigare för att fråga om jag kunde börja jobba tidigare imorgon. När jag sa att jag inte ens vet om jag kommer överhuvudtaget för att jag är sjuk kom förslaget att "stoppa i mig några tabletter eller nåt". Får se hur jag gör imorgon, måste ändå dit för att hämta arbetsgivarintyg till mötet på torsdag morgon. Det som svider mest är att behöva säga upp min massagetid.

Kommentarer
Postat av: Göran

ynklig, och du är åndå kvinna!
Då skulle du se mig sjuk.

2007-10-17 @ 01:27:41
URL: http://minruta.blogspot.com/
Postat av: Annchen

Äh, du vet, vi föder ju barn också :-p ...har inte kommit så långt själv än bara. Men vänta du! :)

2007-10-17 @ 13:32:27
URL: http://naktergalning.blogg.se
Postat av: Charlotte

Någon som tycker synd om en och pysslar lite på en hjälper ofta mer än "några tabletter eller nåt". Det är inte männen som borde bli mindre ynkliga när de är sjuka, utan vi kvinnor som också borde passa på att vältra oss i mer självömkan och pizza när vi är krassliga.

2007-10-17 @ 14:14:44
URL: http://www.charlotte.nu
Postat av: Göran

Bra Charlotte, och välkommen till de självömkandes gäng. Bara jag inte behöver föda barn. Det räckte så bra med att vara närvarande.

2007-10-18 @ 09:59:16
URL: http://minruta.blogspot.com/
Postat av: Annchen

Pizzan var i vilket fall som helst väldigt god :) Ibland får man lov att unna sig något extra!

2007-10-18 @ 23:20:32
URL: http://naktergalning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0