IKEA har en skruv lös.

När man packar upp de platta paketen från IKEA och monterar ihop möbler får man ofta en skruv eller liknande över på slutet. Det blev lite för mycket den här gången också. En hel soffa för mycket. Jag förstod inte förrän vi monterat det mesta att det andra paketet inte innehöll kuddar som jag trodde, utan en till likadan soffa. För några timmar sedan hade jag ingen soffa. Nu har jag en färdigmonterad, fin, skön, brun soffa samt en till omonterad soffa. De är inte direkt små så det är ganska mycket plats som tas upp.

Antagligen kommer jag ringa till IKEA men har ändå lekt med tanken att ge bort den, sälja eller kanske returnera med kvitto. Trots att 5000 kronor är ganska mycket för en fattig student så skulle det ändå inte kännas bra, jag är alldeles för ärlig för att göra något sådant tror jag. Det känns mest jobbigt. Lär väl inte bli av med den förrän tidigast måndag kan jag tro. Suck. IKEA har nog en skruv lös.

Tack B för oumbärlig bärhjälp, montering samt hjälp att bli av med dörr-kund-raggaren från Hyresgästföreningen.

Kommentarer
Postat av: Ekorren

Men du är väl med i hyresgästföreningen ? :p

2008-03-07 @ 03:00:02
URL: http://www.ekorren.de
Postat av: Annchen

Nä, inte än iaf, ska fundera på saken, men gillar inte att bli påflugen sådär.

Ringde IKEA idag och de ska hämta soffan. Frågade om kompensation, hon erbjöd en lunch, bah. Jag vill ha en extra klädsel, den ska ju ändå utgå nu 1 april. Får se hur det går och när jag blir av med den.

2008-03-07 @ 12:48:57
URL: http://naktergalning.blogg.se
Postat av: Hannah

Ja, genomskilnligt ngaellack är superbra på sina smycken! Annars tappar dom färgen efter bara några dagar typ ;( Och, tänk på att aldrig ha guld och silversmycken i närheten av varandra! Då tappar de guldiga sinfärg och blir tillslut silver/bronsfärgade..!

Och tack så mycket =) Ska försöka att inte tänka mycket på utseende.. det är svårt, men ska verkligen försöka att bara vara mig själv! =)

2008-03-07 @ 13:08:06
URL: http://hsomihg.blogg.se
Postat av: Hannah

oh, tack för tipset! aldrig hört det innan :D händer gnt kul ikväll?

2008-03-07 @ 13:48:13
URL: http://hsomihg.blogg.se
Postat av: Hannah

ojdå stackare vad är det med dig? ;( Låter ju som en mysig kväll ändå :) krya på dig !

2008-03-07 @ 14:26:47
URL: http://hsomihg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0