Same same, but different.



Sitter och sorterar lite bilder och noterar vissa likheter trots så skilda motiv. Bruna bollar och så lite orange. Vem kunde tro att harungar och pannbiffar kunde se så lika ut.

Kommentarer
Postat av: Gustav

Det är såhär jag tänker när jag ser en meny på restauranger. Jag får en inre bild av kontraster.

Det anses vara gourmé att peka ut en hummer som sedan en kock av rang ska våldföra sig på med kokande vatten, skumma kryddblandningar och metalliska instrument. Skulle det vara annorlunda att ha en pekbok med dagens hare? En hamburguesa de liebre (harpannbiff/-hamburgare) eller en filete de liebre (harfilé) med en före- och efterbild?



Pekboksmenyer åt folket!

2010-09-07 @ 10:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0