Låt det rinna!

Min bild av förkylning är att den försvinner genom näsan, därför gillar jag inte att den är oroväckande torr just nu. Jag vill bli frisk så jag kan återvända ut i världen och organisera världen hemma i lägenheten. Håller bland annat på att sortera ut saker som jag ska slänga, ge bort eller ta ner till källaren - som visserligen verkar ha drabbats av en stöldvåg just nu. Jag har ingenting av värde där, men dock en fåtölj och en gitarr där som inte tillhör mig.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Krya på dig!

2011-01-29 @ 15:23:46
Postat av: Annchen

Tack. Jag jobbar på det! Fast egentligen vill jag bara kunna bestämma mig för att nu är jag frisk och så återvända till verkligheten. Kanske imorgon. Även om det innebär plugg, städning och osäkerhet inför praktik.

2011-01-29 @ 18:02:12
URL: http://naktergalning.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Det löser sig i sinom tid. Vad pluggar du till, nyfiken fråga? =)Oh, sen en fundering; om man ska ändra på färgsättningen, vilket kan göras manuellt, var finns det register över vilka koder som ger vilka färger? Har kommit igång med en blogg, men gillar inte nån av de existerande färgmodellerna. (aldrig någonsin gjort en blogg eller hemsida innan)2011-01-29 @ 21:52:48
Postat av: Annchen

Vilken sida har du bloggen på? Finns sidor för mallar och säkert listor med koder också om du googlar men jag har för mig att jag fick färgkoder genom paint eller så, där det finns nåt i stil med redigera färg och en palett att klicka på med koden skriven vid sidan. Har ingen fungerande dator just nu så kan inte vara till mer hjälp än så. Min kusin Lisa brukar ändra sin bloggdesign ganska ofta.

2011-01-31 @ 17:57:09
URL: http://naktergalning.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Har den på blogg.se, har dock inte lyckats hitta färgkoder på den sidan. Skall dock kolla upp i paint, tack för tipset! =)

Är ju roligt att leka med färg ibland...

2011-01-31 @ 20:08:15
Postat av: Annchen

Gillar du min design tillräckligt för att vilja ha den själv så heter den Nature under design. Klicka, färdigt :)

2011-02-01 @ 12:20:48
URL: http://naktergalning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0