En bild säger mer än ord.



- Försökte klä mig tyskt och gjorde flätor. Kändes som om håret sa 'slurp' och försvann in i huvudet.
- Minns ni de gamla 20-lapparna? Det är inte länge sedan, men de känns ändå redan främmande. Hittade denna i kassan, någon måste ha missat detta och tagit emot den ändå.
- Ett tips från skolan: måla på genomskinligt duschdraperi.Tänker mig att det passar att ha i fönstret. Vik dock inte ihop efteråt. Klibbar ihop och fastnar även om det känns torrt.
- Måste klippa naglarna. Det sa ett barn också. "Va långa naglar du har.... du får nog klippa dom!"
- Chillin växer och frodas, det är kul när det växer, känns som en egen lyckad prestation. Intill en av de två nya lamporna från IKEA (KNUBBIG, körsbärsblom) som jag blev kär i.

Kommentarer
Postat av: Pumlan

Jag blev också överförtjust i den där lampan och har en exakt likadan i hallen :)

2009-04-03 @ 15:33:10
URL: http://pumlansvarld.blogspot.com
Postat av: Erica

Du har i alla fall lika långa naglar på alla fingrar. Jag har en två, tre naglar per hand som är så långa som dina eller till och med längre. Resten är mycket kortare. Bottenrekordet är en tumnagel som helt saknar vitt. Jag måste verkligen klippa naglarna så att de blir mer jämna. Men jag vill ju jämna ut dem genom att låta de korta växa, inte genom att klippa ner de långa till bottenrekordnivå.

2009-04-03 @ 19:14:43
URL: http://sjusortersdrommar.bloggagratis.se
Postat av: Annchen

Pumlan, I love them! Det enda som är synd är att de står i köket där jag inte ser dem. Har andra i vardagsrummet, fina på andra sätt :)



Erica, jag tror inte det går att ha hela naglar med vårt yrke, det är oftast på jobbet de går sönder. Eller så klipper jag innan om jag ska använda linser, svårt att få ut dem annars. Testade en gång att se hur långt de växte om man inget gjorde. Den längsta blev 21mm tror jag, i det vita. Fick en hel del kommentarer, som: "kan du sköta hushållsarbetet med de där?" ...trivs med en lite mer mellanlängd helst dock.

2009-04-03 @ 23:44:55
URL: http://naktergalning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0