Rumpor och handsprit.

Först kom en tjej i kort klänning och ryggsäck som gjorde att klänningen lyftes upp. Hennes trosor kikade fram och jag funderade på om jag skulle säga till, vilket säkert skulle vara generande men åtgärdande, eller vänta tills hon själv märkte det. Jag väntade och hon märkte. Efter ett litet tag i alla fall. Hade trosorna mer än bara anats hade jag garanterat sagt till.

Sedan kom en tjej i kort jeanskjol och när hon böjde sig ner i vagnen för att hämta upp sina varor såg jag hennes rumpa. Där bak var en liten slits och jag hoppas hon hade trosor men det var inte mer än string i så fall. Och jag funderar på om de här tjejerna inte brydde sig om att deras rumpor syntes, med eller utan trosor.

På väg hem efter jobbet såg jag en alkoholist som det putade på i jackan. Han tog fram en pumpförpackning av handdesinficering och drack med en grimas. Det fokuserades kring alkoholen i tvålar på toaletter som minderåriga utnyttjade, men glömdes bort i svininfluensatiderna då handspriten flödade. I ett sådant flöde fann han och tog med sig sådant och jag undrar vad det gör med honom.

Jag är en stark superhjälte.

Jag märkte att jag tydligen var väldigt stark när de konstiga armarna (tentaklerna) attackerade mig bakifrån. Tog ett tag om händerna och klämde åt tills monstret (utomjording?) dog. Jag blev antagen till en hemlig organisation med superhjältar. Jag fick packa min väska och konstaterade att jag i framtiden skulle ha en liggande beredd för dessa utryckningar. Vi transporterades genom ett hål och kom till Frankrike, på en toalett på en fest som precis skulle börja. Vi åkte en i taget och satte oss sedan till bords med de andra när vi hade kommit fram. Bredvid mig satt en rödhårig dansk som förklarade att de alla var från olika länder.

Sedan vaknade jag, så jag vet inte vad det var för uppdrag vi var ute på, men det är klart att vi klarade av det. Så är det ju alltid i film för de goda, och det känns ganska uppenbart att jag har tittat på en del film i mina dagar. Varför den här drömmen kom just i natt är däremot inte lika uppenbart.

RSS 2.0