Singing my heart out.

Fick verkligen mersmak av karaoken för två veckor sedan. Det var väldigt läskigt och jag tvivlade i det längsta på om jag skulle våga sjunga någonting överhuvudtaget, men när jag väl hade gjort det flödade adrenalinet och det kändes jättebra. Tror det är nyttigt med sådana saker. På en körfest i december sjöng jag solo på ett gyckel, det var också läskigt. Kören skapade ljudstämning med o-ackord. Jag tror jag måste utmana mig själv med fler liknande saker för att utveckla mig och bli modigare. Jag vill sjunga mer. Det finns massor med känslor i sången, det går att utnyttja så mycket mer, men det blir sällan mer än ett vagt nynnande till musiken jag lyssnar på. Antagligen borde jag försöka skaffa sångpedagog igen, det är jättenyttigt.

Är det någon som är sugen på att ta med mig på karaoke? Vi kan peppa varaandra. :-)

Kommentarer
Postat av: Kotteby

Du har rätt. Sedan tror jag att om man inte bloggar själv, så läser man inte heller lika flitigt andra bloggar. Jag tar mig själv som typexempel. Läste inga bloggar alls då jag inte bloggade själv. Idag betar man av en och annan. För många i ärlighetens namn. Och jag funderar starkt på att stänga av Internet då jag pluggar vid datorn, för jag blir konstant distraherad av "privatangelägenheter", när jag egentligen borde studera, alltså.



P.S.

Inga bokbeställningar från "Annchen" har inkommit. Vad jag sett. Eller beställde du bakom min rygg och handlade på AdLibris?



=)

2009-03-20 @ 23:30:08
URL: http://www.kotteby.se
Postat av: Kotteby

Nejdå. det var ingen "raggning" från min sida att få dig att köpa en bok. Mest en helt ärlig fråga, då jag (faktiskt) trodde du tillhörde en utav dem som skulle beställa en när den väl poppade ut.



Och du har rätt. Igen. Visst bloggar man för sin egen skull. Men med tiden (om läsarantalet ökar drastiskt) så kommer ett "krav" med den. Vare sig du vill eller inte. Det är precis därföar jag alltför ofta får en total blackout och flyr min egna blogg. Ibland en hel vecka. Får sjuk ångest. och det är väl myntets baksida, antar jag då läsarantalet ökar och ökar?



Får jag minns inte att jag hade ångest för 8 månader sedan. Eller så har jag förträngt det?

2009-03-21 @ 11:24:04
URL: http://www.kotteby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0