Fyra årstider.

Om man vill kan man alltid klaga på vädret. Men man kan också se sig omkring med öppna ögon och leta efter bra saker omkring sig istället för det negativa. Säga vad man vill om velandet mellan årstiderna (oftast illa omtyckt slask) men det finns alltid något att tycka om i alla årstider.

Hösten fylls av frisk luft och nedsinglande löv i starka färger. När det regnar kan man krypa in under en filt inomhus med tända ljus och mysa, eller varför inte en uppfriskande regnpromenad?

Vintern
må vara mörk, men det är en perfekt anledning till alla stämningsfulla, tindrande ljus med hög mysfaktor. Julen har både för- och nackdelar, men man får oftast tillfälle att umgås mer ordentligt med nära och kära, kanske spela lite sällskapsspel. Förhoppningsvis finner man lite julefrid med doften av gran.

När våren kommer kan man inte undgå att bli glad när tussilago och vitsippa skymtar i vägkanterna och den återvändande solens strålar värmer huden och knopparna brister.

Sommaren
värmer desto mer, och sol och bad är förhoppningsvis möjligt. Oftast har man mer ledig tid att försöka göra så lite som möjligt på, ladda upp sig på sol och energi. Picnic, segling, umgås och spela spel. Doften av solkysst hud, eller våt uppvärmd asfalt efter ett lätt sommarregn som gör luften klarare.

Vilken är din favoritårstid?


image73image74image12image76

Kommentarer
Postat av: Mala

Så fint sagt. Jag gillar positivt tänkande. Min favoritårstid är sommaren!

2007-12-29 @ 11:25:33
URL: http://momalola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0