Joddeladiho!

Personalfesten igår gick i Oktoberfest-anda, rätt så lyckat faktiskt. Ledningen var klädd i Lederhosen och Dirndl. Alla vi andra fick gröna strutformade papphattar med två fjädrar på, det skulle antagligen föreställa tyrolerhattar. Min chef var full redan när vi kom vilket var rätt underhållande i sig självt. Lite senare på kvällen diskuterade han Blåvitt med en annan kollega.

"Ja, i normala fall hade jag varit i Malmö nu. Jag missar inte en match, så är det bara. Spelar de i Luleå, Malmö, det spelar ingen roll, jag är där. --- Blåvitt är mitt allt. Ja, för nu är ju inte [flickvän] här så då kan jag säga det, annars hade jag ju varit tvungen att säga att hon är det."


Full, tofflig chef som hejar på Blåvitt. Vad kan man säga. Jag vet inte ens vilken sport det var de pratade om, och jag bryr mig inte heller. Sport intresserar mig inte, så min framtida pojkvän behöver inte oroa sig för konkurrens där iaf. Risken finns väl kanske att det kan bli tvärtom istället. Det smaskigaste skvallret från personalfesten missade jag nog dock eftersom jag bytte till körfest istället.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Jisses, det där fick mig att längta till nästa firnmafest. Fast det blir aldrig några rejäla skandaler hos oss, det kan bero på att vi är en 99 % kvinnlig arbetsplats...

2007-10-08 @ 16:38:14
URL: http://www.charlotte.nu
Postat av: Annchen

Det är mestadels kvinnlig arbetskraft hos oss också, särskilt i kassan. Men visst var det några som hånglade. Tydligen några som hånglade med flera också. Fast oavsett kön så kan väl alla bli lite för fulla nån gång och skämma ut sig. Finns ett ljudklipp som heter Festsvar, det måste vara det som finns på den här länken:
http://www.sr.se/cgi-bin/p3/humor/unit.asp?unitID=1162&pubID=340002
Hoppas inte det är någon som känner igen sig i det bara :)

2007-10-08 @ 17:16:51
URL: http://naktergalning.blogg.se
Postat av: Göran

BlåVitt = fotboll, bara upplysningsvis...

2007-10-08 @ 19:50:11
URL: http://minruta.blogspot.com/
Postat av: Annchen

Ja. Tack. Det stod mellan fotboll eller hockey men orkade inte bry mig tillräckligt för att ta reda på det själv. Men tack för upplysningen :) Ska jag bli förvånad över att det är en kille som kommer med sport-information också? ;-)

2007-10-09 @ 00:25:48
URL: http://naktergalning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0